Vacature: Hagro Enschede zuid zoekt een Physician Assistant tijdens zomervakantie

Voor de zomervakantie zijn de huisartsen van Hagro Enschede Zuid op zoek naar een physician assistant voor de periode van 20 juli t/m 1 september voor 1 of 2 dagen per week. We overleggen graag over het uurtarief. Eventueel willen we meedenken over een tegemoetkoming in de verblijfskosten.

Personeel en organisatie

Hagro Enschede Zuid bestaat uit zes huisartspraktijken, de Roo, de Runen en van Bemmel, Comsa, Sadoo en Slinkman. Als physician assistant wordt je ondersteund door 3 tot 4 huisartsen, doktersassistentes, POH somatiek, POH GGZ en de praktijkmanager die alle niet-patiëntgebonden taken coördineert/uitvoert.
De Hagro heeft gezamenlijk ongeveer 18000 patiënten. De praktijken zijn aangesloten bij de zorgstraten: DM, CVRM, COPD, astma, osteoporose, Plusmodule Atriumfibrilleren en ouderenzorg.

De Hagro hecht veel waarde aan een goede werksfeer en gezelligheid in het team. Er is een goede samenwerking met elkaar en een goede bereikbaarheid van de lokale ketenpartners. De locaties van de huisartsen en de infrastructuur zijn goed opgezet.

Als physician assistant speel je een cruciale rol in het verlenen van hoogwaardige zorg aan onze patiënten. Je werkt samen met diverse zorgverleners en draagt bij aan een integrale benadering van de patiëntenzorg. Verantwoordelijkheden omvatten onder andere, diagnostiek, behandeling en het bieden van ondersteuning aan de huisarts.

We zoeken een physician assistant die 1 of 2 dagen per week beschikbaar is, het liefst voor de gehele zomervakantie periode van 20 juli t/m 1 september, maar we staan ook open voor een kortere periode.

We vragen wel het een en ander van je:

  • een afgeronde opleiding tot Physician Assistant;
  • registratie in het BIG-register;
  • ruime ervaring met het werken in een huisartsenpraktijk.

Kenmerken praktijk

  • De praktijken binnen de Hagro werken met HIS: Promedico ASP;
  • Tijdens de zomervakantie periode werk je in verschillende huisartsenpraktijken om de vakantiedrukte op te vangen.

Meer informatie en contact

Spreekt jou dit aan en ben je beschikbaar, dan maken we graag kennis met je! Wil je meer informatie, dan horen we graag van je en nemen we de tijd om je vragen te beantwoorden.

Gerdien de Roo, Huisarts
Contactgegevens: 053-4768992 of via e-mail: gerdienderoo@gmail.com

Jeroen Wienen, Hagro manager
Contactgegevens: 053-4768992of via e-mail: j.wienen@sht-thoon.nl

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja