Vacature huisarts – Gezondheidscentrum Noord – Enschede

Gezondheidscentrum Noord in Enschede  is op zoek naar een ondernemende huisarts.

Heb jij ervaring in het huisartsenvak en wil je graag jouw kennis en kunde delen met ons team? Heb jij passie voor medisch inhoudelijke innovaties? Op Gezondheidscentrum Noord (GCN) zoeken wij een huisarts die het voortouw wil nemen op medisch inhoudelijk gebied. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

Personeel & organisatie

In 2019 hebben we samen met collega huisartsen van Arts en Zorg uit alle windstreken en de ondersteunende organisatie, gebouwd aan een sterk basisteam. De kracht van dit hechte team is nu de basis van het centrum. Taakherschikking, LEAN en ondersteunende innovaties maken GCN een fijne plek om te werken. Er wordt samen hard gewerkt en genoeg gelachen. Nu de basis staat als een huis en de praktijk op orde is, bieden we een interessante werkplek aan een huisarts die graag de ontwikkelingen die we samen zijn gestart met ons verder wil brengen. Een huisarts die zich voor langere tijd aan GCN, de patiënten en het team wil verbinden. Dat de huisarts vakbekwaam is, is natuurlijk een vereiste en vanzelfsprekend is een wederzijdse klik van groot belang, zowel in visie als op persoonlijk vlak. Daarnaast zoeken wij een huisarts die in staat is de teamgenoten te inspireren, zorginhoudelijke kennis en ervaring over te dragen en anderen te laten excelleren, zodat GCN een mooie toekomst tegemoet gaat, met zeer tevreden patiënten en collega’s.

Kenmerken

Ons aanbod • Moderne, goed georganiseerde praktijkvoering: LEAN, zelforganiserend team, goed ontwikkelde taakherschikking, videoconsulten, chat • Goede werksfeer: wij hebben veel over voor elkaar • Professioneel team dat zich doorlopend bijschoolt • Combinatie van consultvoering en coachen van team op zorginhoudelijke zaken • Persoonlijke ontwikkeling: mogelijkheid kaderopleiding en/of opleider worden • Passende voorwaarden als waarnemer of in loondienst • Flexibele werkuren is bespreekbaar

In Twente doen we het samen

Gezondheidscentrum Enschede Noord ligt op de rand van een arbeidswijk en een nieuwbouwwijk. De patiëntenpopulatie bestaat uit circa 5300 patiënten. Naast de reguliere huisartsenzorg in het gezondheidscentrum kunnen zij ook terecht voor uitgebreide onderzoeksmogelijkheden, uitgebreide chronische zorg en psychologische zorg. Het gezondheidscentrum is NHG geaccrediteerd, wij werken met Promedico ASP. In hetzelfde pand zijn verschillende zorgverleners gevestigd zoals fysiotherapeuten en podotherapeuten.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Spreekt dit profiel aan? Neem dan gerust contact op met Ina Bonnema via 06-38541063.