Vacature huisarts – Gezondheidscentrum Enschede Noord

Arts en Zorg heeft een vacature voor huisarts in Enschede Noord. Werken met eigen patiënten op naam, in een multidisciplinair team, waar je je kunt specialiseren of juist verbreden naargelang jouw wensen en met goede ondersteuning. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan verwelkomen we je graag als huisarts in Enschede Noord. Arts en Zorg ontzorgt jou graag als huisarts bij de praktijk. Zo kun jij je focussen op dat wat het allerbelangrijkste is: goede patiëntenzorg. Alle zaken die horen bij je praktijkvoering, zoals ICT en (zorg)administratie, leiden af van dit ultieme doel.

Gezondheidscentrum Enschede Noord maakt sinds 2012 deel uit van Arts en Zorg. Volgens jouw nieuwe collega, verpleegkundig specialist Arjan Rijsdijk, een groot voordeel: “Arts en Zorg heeft oog voor de medewerker. Ik was aanvankelijk bang voor de hiërarchie binnen de grote, landelijke organisatie, maar deze is juist erg laagdrempelig.”

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Solliciteren? Stuur een e-mail naar sollicitatie@artsenzorg.nl. (Bij aanstelling vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag.)
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annemieke Aleven, regiomanager: aaleven@artsenzorg.nl of 06-31972727.

Wil je meer te weten komen over onze organisatie? Kijk dan op https://www.artsenzorg.nl/werkenbij