Vacature Gedragswetenschappelijk docent | Standplaats Hengelo

Draag bij aan het opleiden van basisartsen tot professionele huisartsen! Per mei 2021 ontstaat er een vacature voor de functie van gedragswetenschappelijk docent bij de huisartsenopleiding van het Amsterdam UMC voor onze locatie in Twente, gevestigd in Hengelo.

Wat ga je doen

De docent verzorgt de vastgestelde en specifieke onderwijsprogramma’s, is verantwoordelijk voor de uitvoering van toetsing en voortgangsadvisering en begeleidt de aios en het koppel aios-(huisarts)opleider. De docent vormt een vast duo met een huisartsdocent. Gezamenlijk verzorgen zij het onderwijs voor c.a. 14 artsen in opleiding tot huisarts en het ondersteunend onderwijs voor hun stage opleiders.

Wat we van je verwachten

Wij zoeken een ervaren gedragswetenschapper (psycholoog, pedagoog) met:

  • minimaal drie jaar werkervaring;
  • aantoonbare affiniteit met onderwijs aan professionals.

De nieuwe huisartsdocent is een echte gedragkundig expert: vakbekwaam en weet dit met communicatieve vaardigheden goed over te brengen. Daarnaast bezit jij de competenties van zowel agogisch als didactisch handelen, waarbij je een constructief leerklimaat met evenwichtig en uitdagend onderwijs realiseert. Als huisartsdocent word je geacht breed inzetbaar te zijn in alle modules van de driejarige opleiding. We zoeken een professionele collega, die blijk geeft van investering in de eigen professionele ontwikkeling.

Waar ga je werken

De huisartsopleiding van het Amsterdam UMC, locatie VUmc, verzorgt de 3- jarige beroepsopleiding tot huisarts. De opleiding telt c.a. 45 docenten: huisartsen en gedragswetenschappers verzorgen het cursorisch onderwijs. Het curriculum is competentiegericht; werkplekleren staat daarin centraal. Het onderwijs, zowel aan aios als aan opleiders, wordt vraaggestuurd vormgegeven. Huisartsopleiding VUmc organiseert de opleiding in 2 fases van elk 1.5 jaar. Docenten worden geacht breed inzetbaar te zijn in alle modules van de opleiding.

Per mei 2021 ontstaat er een vacature in fase 2 van de opleiding. Deze fase omvat de stages in de de Chronische zorg, de Complexe ouderenzorg en de 2e huisartstage).

Wat we je bieden

Salarisschaal 12: 4763 tot 6122 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

  • Naast een goed basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.
  • Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
  • Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Amsterdam UMC draagt 70% van deze premie bij.
  • Wij vergoeden 75% van je OV reiskosten en bieden daarnaast een fietsregeling.
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en een Jong Amsterdam UMC en organiseren vanuit beide verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
  • In eerste instantie bieden wij jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Bij gebleken gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Amsterdam UMC heeft een open cultuur. Dit betekent dat wij hopen dat iedereen zich welkom voelt bij onze organisatie en dat wij streven naar het bieden van gelijke kansen aan iedereen. Wij nodigen dan ook alle geïnteresseerden van harte uit om te reageren op deze vacature.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op onze website.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Daarnaast is het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor iedere nieuwe medewerker verplicht. De aanvraag voor een VOG wordt opgestart vanuit VUmc zodra de nieuwe medewerker is aangesteld.

Voor medewerkers die in de directe patiëntzorg gaan werken, kan een uitgebreide screening onderdeel zijn van de procedure. Klik hier voor meer informatie en of deze op jou van toepassing is.
Ben je werkzaam in een zorggerelateerde functie, dan is een aanstellingskeuring ook onderdeel van jouw selectieprocedure.

Meer weten?

Harry Schleypen is te bereiken via 06-39207450, Hendrien Duijnhouwer via 06-25716530

Laten we kennismaken

Bel ons gerust!
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Harry Schleypen, adjunct hoofd huisartsopleiding of Hendrien Duijnhouwer, teamleider.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anne Drost, corporate recruiter, via 06-25261481.

Je kunt uiterlijk tot en met 31 januari 2021 solliciteren via de site.